Ac/Dc
- Miejscowość:Nowy Dwór Gdański
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233413 postów.

Kobieteria napisał:Też zawdzięczam ojcu fascynację rockiem, metalem, starszą i - jakby nie patrzeć - niszową muzyką...
AC/DC, Rolling Stones, Scorpions, Metallica, Rammstein, Aerosmith, Led zeppelin, Pink floyd, Deep purple, Iron maiden, Guns n'Roses... - słuchałam jeszcze w przedszkolu, kiedy wszyscy kochali Fasolki...
mystery napisał:Kobieteria napisał:Też zawdzięczam ojcu fascynację rockiem, metalem, starszą i - jakby nie patrzeć - niszową muzyką...
AC/DC, Rolling Stones, Scorpions, Metallica, Rammstein, Aerosmith, Led zeppelin, Pink floyd, Deep purple, Iron maiden, Guns n'Roses... - słuchałam jeszcze w przedszkolu, kiedy wszyscy kochali Fasolki...
absolutnie i dokładnie tak samo.
teraz odziedziczyłam wszystkie te płyty

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości