Nie jestem jej fanem, ale powiem wam tyle.
Ja słucham britney i gagi. Nie liczę się z czyimś zdaniem, że to tandeta itp. uważam, że skoro się obie dobrze sprzedają to i osiągają wiele na rynku muzycznym.
Nie za bardzo słucham polaków, dody nawet też nie.
Ale uważam, że ona jako JEDYNA coś robi w tym kierunku, żeby nas polaków nie spostrzegano jako szary naród z jakimś facetem na gitarce grającym piosenkę smutną o miłości.
Stara się coś zmienić, zrobić coś w tym kierunku, żeby tak nie było. I za to właśnie jej kibicuję! I mam nadzieję, że taka ameryka spojrzy na nas, Polaków : )...
Ja wiem, że tam mamy wokalistów i wokalistki śpiewające po angielsku - marina, madox itp itd. Ale.. ich muzyka nie jest taka dobra, jaką ja oczekuję.
Słuchałem całej płyty, niektóre piosenki są naprawdę fajne. Sesja zdjęciowa na okładki jest niesamowita. Na poziomie Amerykanów, naprawdę. : )
Co do teledysku (jak na razie bad girls) piosenka jest ok, ale teledysk - nie lubię, kiedy wszystko jest komputerowe tak jak np w Toxic britney spears ;p wolę, jak teledyski są takie 'normalne' ( :
I proszę was, polski narodzie - wybierając artystów takich jakie wybieracie to możecie pomarzyć o podium polaków na eurowizji od czasów Górniakowej "To nie ja byłam Ewą"...
Wybierzcie Dodę - może i powiecie że głupia - ale co to kogo interesuje? Liczy się miejsce!