Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233412 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

30 Seconds To Mars

Dla każdego kto lubi ciężkie brzmienia ;-)

30 Seconds To Mars

Postprzez Pixi » 05 Mar 2007, 20:03

Co sądzicie na temat tego zespołu?^^
Jak był już taki temat to nie bić :D
I tried to be someone else. But nothing seemed to change. I know now, this is who I really am inside. Finally found myself. Fighting for a chance.
I know now, this is who I really am.

Awatar użytkownika
Pixi

• Miejscowość:Warszawa

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

30 Seconds To Mars

Postprzez aschlee » 11 Wrz 2008, 14:04

co tu mówić kiedyś zespół stworzony z marzeń, wiedziałam o nich prawie wszystko... ich pierwszy albu świetny drugi też niczego sobie ale teraz to stali sie komercyjni, równie dobrze moge o nich powedzieć gówno... żal mi że te całe brednie że jesteśmy rodziną(większość będzie wiedzieć o co chodzi) były właśnie bredniami:( szkoda zawiodłam sie na nich teraz to niech 13 za nimi latają i całują plakat Jareda... był zespół marzeń a teraz to szkoda gadać... komercyjni... żywie do nich tylko pewnego rodzaju respect ale i tak zchrzanili sprawe:( szkoda... tylko tyle moge powiedzieć
Koncert miał dziwnie nieskładne brzmienie:
wpierw grały zmysły, potem sumienie.

Awatar użytkownika
aschlee

• Pochwały:1

30 Seconds To Mars

Postprzez mgirl » 11 Wrz 2008, 14:04

Awatar użytkownika
mgirl

30 Seconds To Mars

Postprzez ZaGubion@ » 03 Cze 2009, 20:33

dla mnie ich piosenki są magiczne... Dzięki 30 seconds to mars zaczęłam bardziej bawić się rockiem, bardziej odkrywać nowe zespoły, które stały się częścią mnie.
Do tej pory czuję wielki sentyment do The Kill, jednak reszta piosenek też sprawia że czuję dreszcze na plecach. Choć już nie słucham tak często jak kiedyś to Lubię wracać do ich utworów.
Usycham za miłością jak za wodą... Usycham bo wiem że moją chorobą jest miłość.... Usycham z miłości za tobą, usycham bo ty jesteś moją chorobą...

Awatar użytkownika
ZaGubion@

• Miejscowość:I tak nie wiecie gdzie to jest :)
Użytkownik zbanowany

30 Seconds To Mars

Postprzez kury nas uratują » 04 Cze 2009, 17:24

Mój pierwszy zespół :wink: Lubię do nich wracać, pierwszy album genialny, niepowtarzalny, coś w końcu innego :D drugi- komercyjny ale za to przyjemny, nic nowego nie wnieśli, delikatny, hmm bez zastrzeżeń też często lubię przesłuchać :wink: Mam do nich respect bo od nich zaczęła się moja przygoda z rockiem, no a potem coraz to cięższe i bardziej ambitne kawałki ^_^
No i przez nich zaczęłam grać na basie jak usłyszałam że Matt odszedł z zespołu (i to było dawno więc się prosze nie śmiać) :wink:
świat jest płaski

uśmiech !

Awatar użytkownika
kury nas uratują

Re: 30 Seconds To Mars

Postprzez ZaGubion@ » 04 Cze 2009, 19:23

kury nas uratują napisał:No i przez nich zaczęłam grać na basie jak usłyszałam że Matt odszedł z zespołu (i to było dawno więc się prosze nie śmiać) :wink:

Nikt się nie śmieje :) Powiem ci że ja też dzięki takim szczenięcym marzeniom i nadziejom zaczęłam grać xD ale akurat nie na basie, chociaż i tak się z tego cieszę, bo dzięki temu rozpoczęła się moja przygoda z muzyką
:mrgreen:
Usycham za miłością jak za wodą... Usycham bo wiem że moją chorobą jest miłość.... Usycham z miłości za tobą, usycham bo ty jesteś moją chorobą...

Awatar użytkownika
ZaGubion@

• Miejscowość:I tak nie wiecie gdzie to jest :)
Użytkownik zbanowany

30 Seconds To Mars

Postprzez jumisiek. » 04 Cze 2009, 19:38

Był taki czas kiedy nałogowo słuchałam The Kill.
Uważałam ich wtedy za bóstwo.
Przeszło mi to jednak sentyment do 'bury me' pozostał na zawsze.
Lubimy wracać w miejsca, gdzie spotkało nas coś dobrego, gdzie spotkaliśmy kogoś ważnego dla nas. Lubimy te powroty, bo stale mamy nadzieję, że ktoś lub coś jeszcze na nas tam czeka.

Awatar użytkownika
jumisiek.
Kumpel

• Pochwały:26

30 Seconds To Mars

Postprzez mgirl » 04 Cze 2009, 19:38

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

30 Seconds To Mars

Postprzez alexia » 11 Cze 2009, 19:06

jumisiek napisał:The Kill.

Ta piosenka jest super, jedna z moich ulubionych. ;)
The story, tez jest świetne. Tę piosenkę kocham.

Ogólnie lubię ten zespół, nie gra jakiejś mdłej muzyczki tylko wie co robi. ;)
“You only live for tomorrow. The ones that live for tomorrow get fucked by the ones living for today. I only live for today.” — Won Bin “The Man from Nowhere”
Heart as big as the city. Heart as big as Liverpool.

Awatar użytkownika
alexia

• Miejscowość:United States Bitch
  • Pochwały:47

30 Seconds To Mars

Postprzez IgreKowiCz » 12 Cze 2009, 23:59

Włączyłem sobie i tak leci leci leci .. i stwierdzam że takich kapelek w stanach jest co najmniej 100000, żadna rewolucja, proste seksty na gitarze, bas podbija, perka ciągle to samo, wokal - w mocniejszych kawałkach próbuje być agresyny, no ale .. nie :|

W dodatku chłopaki jakoś pachną czymś EMOwatym, co raczej dla mnie nie jest przychylne, no ale oceniam zespół nie ich wygląd, toteż to spada na II plan :mrgreen:
H&M Moim Domem, Bieber Moim Bogiem
Najgenialniejsze pośladki forum
Najmądrzejszy,Najcudowniejszy,Najwspanialszy
Moja Seksowność - Bezgraniczna

Awatar użytkownika
IgreKowiCz

• Miejscowość:ZRW
  • Pochwały:20

30 Seconds To Mars

Postprzez likearockstar » 30 Lip 2010, 21:11

przede wszystkim uwielbiam The Kill i Beatufil Lie. uwielbiam ich teledyski, przedstawiają jakąś historię i co najważniejsze nie ma w nich panienek świecących gołą dupą. i ubóstwiam Jareda, również jako aktora <3

Awatar użytkownika
likearockstar

30 Seconds To Mars

Postprzez BlackTear » 31 Lip 2010, 22:09

Zespół świetny :) Najbardziej lubię piosenki Closer To The Edge i The Kill
Tak jak wyżej, bardzo lubię ich teledyski, bo są o czymś! :mrgreen: tak samo piosenki mają wspaniałe teksty :)
Czasami coś w nas umiera i nie chce zmartwychwstać. K.C.

Dlaczego spadam?

Awatar użytkownika
BlackTear

30 Seconds To Mars

Postprzez jumisiek. » 31 Lip 2010, 22:12

A wybiera się ktoś na Coke Live Music Festival? ; )
Lubimy wracać w miejsca, gdzie spotkało nas coś dobrego, gdzie spotkaliśmy kogoś ważnego dla nas. Lubimy te powroty, bo stale mamy nadzieję, że ktoś lub coś jeszcze na nas tam czeka.

Awatar użytkownika
jumisiek.
Kumpel

• Pochwały:26

30 Seconds To Mars

Postprzez Ziqu » 19 Sie 2010, 20:27

Ja ich uwielbiam!!!

Ziqu

Re: 30 Seconds To Mars

Postprzez mars4ever » 26 Sie 2010, 13:07

Uwielbiam ICH !!! Szkoda że mnie nie było na Coke Live Music Festival ... Oni są po prostu genialni ! :D uwielbiam ich piosenki ... a najbardziej " The kill " " A beautiful lie " " Hurricane " " Closer to the edge "
" No matter how many deaths that I die I will never forget "

Awatar użytkownika
mars4ever

30 Seconds To Mars

Postprzez Gemini » 11 Wrz 2010, 20:15

Podbijam, ktoś wybiera się do Wawy w grudniu? :)
"Secret Of Life, nothing was ever achieved without it, and nothing can take its place. No matter what you face in life, if your passion is great enough, you will find the strength. Without passion, life has no meaning."

Awatar użytkownika
Gemini

• Miejscowość:z plemnika xD

30 Seconds To Mars

Postprzez alexia » 11 Wrz 2010, 20:19

Gemini napisał:Podbijam, ktoś wybiera się do Wawy w grudniu?

Ja się wybieram z tatą, już nie mogę się doczekać. :D
“You only live for tomorrow. The ones that live for tomorrow get fucked by the ones living for today. I only live for today.” — Won Bin “The Man from Nowhere”
Heart as big as the city. Heart as big as Liverpool.

Awatar użytkownika
alexia

• Miejscowość:United States Bitch
  • Pochwały:47

30 Seconds To Mars

Postprzez Gemini » 11 Wrz 2010, 20:24

Gratuluję :) ja prawdopodobnie też się wybiorę, ale wolałabym znaleźć kogoś, kto wyrusza z i wraca do Poznania, żeby aby nie plątać się nocą po Warszawie sama ;)
"Secret Of Life, nothing was ever achieved without it, and nothing can take its place. No matter what you face in life, if your passion is great enough, you will find the strength. Without passion, life has no meaning."

Awatar użytkownika
Gemini

• Miejscowość:z plemnika xD

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry