Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233412 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

2PAC!!!

Coś dla fanów 'tłustych' rymów i bitów.

2PAC!!!

Nieprzeczytany postprzez Smalek » 02 Wrz 2006, 22:48

Wszystko o 2pacu

Piszcie tylko o 2pacu.

[ Dodano: Sob Wrz 02, 2006 20:54 ]
O tupacu

http://was.hdtv.pl/2pac/
Ostatnio edytowany przez Smalek 03 Wrz 2006, 00:07, edytowano w sumie 2 razy

Awatar użytkownika
Smalek

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

2PAC!!!

Nieprzeczytany postprzez Makaveli/2PAC » 17 Gru 2008, 19:07

jest mnostwo teorii i dowodow na to ze zyje moge wam wrzucic tu wiekszosc, ale pewnie wiecie o co biega, wg mnie nie zyje
Byl to najlepszy raper w historii, mimo ze Biggie mial lepsze flow a Cube rymy to Pac swymi tekstami niszczyl ich, rapowal praktycznie o wszystkim, od gangsterki i strzelanin po milosc do swojej matki czego nie ukrywal, przepowiadano mu smierc duzo ludzi o tym mowilo, on tez o tym wiedzial dlatego tyle rapowal w praktycznie 4 lata kariery (nie licze roku w pudle) nagral wiecej kawalkow niz wielu wokalistow przez 30 lat i to nie sa jakies bzdury typu 50cent tylko prawdziwy rap
R.I.P. Pac

Makaveli/2PAC

2PAC!!!

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 17 Gru 2008, 19:07

Awatar użytkownika
mgirl

2PAC!!!

Nieprzeczytany postprzez Big Sun » 03 Lut 2009, 14:38

I doszukałem się tematu na temat mojego ukochanego rapera. Tupac miał to coś czego inni nie mieli. Pac jak większość czarnych raperów miał trudną drogę na szczyt. Początki nie były proste. Handlował prochami, ale diler zaraz powiedział mu, że się nie nadaje. Zaczął rymować. W tym był mistrzem. W wieku 19 lat znała go cała czarna społeczność słuchająca rapu. Pac z dnia na dzień stawał się popularniejszy i bogatszy. W końcu ktoś postanowił to przerwać. 7 września 1996 roku po walce Mike Tysona z Bruce'em Seldonem Shakur wraz z Suge Knightem odjeżdża do swojego hotelu. Na światłach podjeżdża do nich biały cadillac. Padają strzały. Pac dostaje 5 razy. Zaczyna się mordercza walka o życie. Niestety 6 dni po strzelaninie - 13 września o godzinie 16:03 Tupac Amaru Shakur zostaje uznany za martwego. Przeżywszy jedynie 25 lat. Pozostanie na zawsze w pamięci fanów i ludzi związanych z nim. Dla niektórych, w tym mnie był czymś więcej niż tylko ulubionym raperem. Był mentorem życiowym. Człowiekiem, dzięki któremu jestem jaki jestem. Choć od jego śmierci minęło już 12 lat jego płyty nadal są wydawane. Choć nie są już takie dobre nadal warto ich posłuchać...

Awatar użytkownika
Big Sun

• Miejscowość:Mizerów

2PAC!!!

Nieprzeczytany postprzez Mati20232 » 16 Mar 2009, 17:29

Elo,

2Pac to jedyny w swoim rodzaju raper. Nikt mu nie dorównał. Jego piosenki nie są, tak jak innych raperów tylko o kasie, są ożyciu i mają przesłanie, a to jest najważniejsze.
Gdybym tylko miał czas to bardziej bym się rozpisał, ale w tej chwili niestety go nie mam.
Mam do was prośbę: Szukając pewnej piosenki, znalazłem w internecie kawałek jednej piosenki. Niestety, tytułu nie było, w jego miejsce ktoś napisał 2Pac żyje, oto dowód. Mam link do tej piosenki, jeśli ją znacie, dajcie znać i podajcie mi nazwę.
http://mp3.teledyski.info/player.php?fi ... to+dow%F3d.
Dzienks.
Peace!
2Pac 4Eva, Makaveli Rest On Peace .

Dodano 19 Mar 2009, 23:29:15:
A spoko za pomoc ;/ Zajebiste z was ziomki.

Mati20232

2PAC!!!

Nieprzeczytany postprzez Makaveli/2PAC » 07 Kwi 2009, 10:28

Nie wierz w to, ktoś bawił się tym nagraniem w studio, podmienił co trzeba i masz od tyłu ''Yes Im Alive!'' bzdury Tupac nie żyje

http://www.youtube.com/watch?v=LWa-clWMZ7Q

Makaveli/2PAC

2PAC!!!

Nieprzeczytany postprzez norman1516 » 05 Cze 2009, 22:30

Dzieci wypad do sklepu po plyty a nie plikami sie wymieniac!Rodzice sie Was nie nauczyli , że czyjąś prace sie szanuje?Jak nie to ja Was tego naucze!

norman1516

2PAC!!!

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 05 Cze 2009, 22:30

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

2PAC!!!

Nieprzeczytany postprzez vicdalic » 15 Paź 2009, 12:03

On zyje...ja jestem tego pewien :faja: czekajcie na 2014 rok...zobaczycie :))
"Widzisz, żyć znaczy cierpieć, a przeżyć to znaczy odnaleźć sens w cierpieniu..."

Awatar użytkownika
vicdalic

Re: 2PAC!!!

Nieprzeczytany postprzez Infini » 15 Paź 2009, 12:19

vicdalic napisał:On zyje...ja jestem tego pewien :faja:

A skąd masz taką pewność?
I czemu akurat 2014?

Kolejna 'magia liczb'? (;
Przed seksem mężczyzna nie myśli jasno, a kobieta tak. Po seksie sytuacja się odwraca. Męzczyzna myśli jasno, a kobieta nie.

Awatar użytkownika
Infini
Przyjaciel

• Pochwały:9

2PAC!!!

Nieprzeczytany postprzez vicdalic » 15 Paź 2009, 12:39

nie...generlanie czytalem kilka ksiazek, ogladalem kilka filmow i wydaje mi sie ze to 2014 bedzie, jezeli nie, to wtedy uwierze ze 2pac nie zyje:)) to jest zbyt zagadkowe i zbyt duzo jest za i przeciw by powiedziec w 100% on zyje lub nie
"Widzisz, żyć znaczy cierpieć, a przeżyć to znaczy odnaleźć sens w cierpieniu..."

Awatar użytkownika
vicdalic

2PAC!!!

Nieprzeczytany postprzez Van » 09 Lip 2011, 22:23

2Pac był wielkim człowiekiem, właściwie nadal nim jest dopóki wszyscy o nim pamiętają. Dla mnie mistrz i najlepszy raper na świecie. Bardzo podobają mi się jego utwory, uwielbiam także jego wiersze.

Awatar użytkownika
Van

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry