Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233412 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

13-latek zgwałcił 9-latka i 15-latek to nagrywał.

Nowinki ze świata i wszystko o polityce, zarówno tej polskiej, jak i zagranicznej. =)

13-latek zgwałcił 9-latka i 15-latek to nagrywał.

Nieprzeczytany postprzez karmelove » 06 Maj 2011, 09:52

Myślę,że wielu z nas słyszało już o tym zdarzeniu sprzed kilku miesięcy, które wypłynęło wczoraj. Informację jako pierwsze podało TVPinfo. Zakładam ten temat tutaj, aby dowiedzieć się co myślicie na ten temat, co dzieję się w dzisiejszych szkołach? Ciekawią mnie też opinie równolatków? więcej informacji na ten temat znajdziecie:

http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /473073775

http://www.mmszczecin.pl/370116/2011/5/ ... =naSygnale

Osobiście powiem,że na początku byłam przekonana o tym,że to żart. Znalazłam to na demotywatorach jak reklama z gg. Później poszperałam w internecie i okazało się,że to jednak prawda.Szczecin to moje rodzinne miasto, więc tym bardziej jestem zaszokowana. Po przeczytaniu czegoś takiego zastanawiam siękogo spotkają moje dzieci(jeśli je będę miała). Kim staną się dzieci tych dzieci?
wroguowie preć!

Awatar użytkownika
karmelove

• Miejscowość:Poznań
  • Pochwały:2

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Re: 13-latek zgwałcił 9-latka i 15-latek to nagrywał.

Nieprzeczytany postprzez Blud » 09 Maj 2011, 21:55

Wydaje mi się, że takich patologii będzie coraz więcej. Za takie czyny powinna być surowa kara, bez względu ile lat mają "dzieciaki". Albo mają rozum albo nie i wiekiem nie powinno się tego tłumaczyć. Brakiem wzorców do naśladowania również nie. Głupota jest niestety cały czas w modzie.
www.wyborcza.biz - BIZNES, LUDZIE, PIENIĄDZE

Blud

• Pochwały:1

Re: 13-latek zgwałcił 9-latka i 15-latek to nagrywał.

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 09 Maj 2011, 21:55

Awatar użytkownika
mgirl

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Do góry